ponedjeljak, 7. veljače 2022.

Nebeska šetnica - Biokovo i Skywalk


Izvor: Deni Lokas / Youtube

 

Vidikovac sagrađen u obliku potkove iznad litica na predjelu Ravna Vlaška ima staklenu plohu po kojoj hodanje iznad litica dodaje novu dimenziju atraktivnosti prirodne lokacije.  Nebeska šetnica se nalazi na visini od 1228 mnm gdje su specifični vremenski uvjeti. 

Skywalk Biokovo je odmah nakon otvorenja u srpnju 2020. godine postao jedna od posjećenijih atrakcija u Hrvatskoj zbog te ekstremne komponente

Prilikom otvorenja šetnice predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković je kazao: "Ovaj moderan i sjajan te arhitektonski fascinantan projekt nova je atrakcija koja pruža jedinstvenu priliku i nevjerojatno iskustvo šetnje nebom."

I samo još par podataka. Radno vrijeme ulazne porte u park prirode Biokvo je od 6 do 20 sati, dok se posljednji ulaz vozila u park prirode biokovskom cestom zaključuje u 15 sati. Zbog velikog interesa propuštanje vozila na ulazu u park je za 25 vozila svaki puni sat vremena. Na ulaznoj rampi ćete kupiti i ulaznicu u park, a neke skupine ostvaruju popuste. Od ulaza u park pa do vidikovca "Skywalk - Nebeska šetnica Biokovo" vodi "Biokovska cesta", a potrebno je približno 30 minuta vožnje. Cestom se prometuje na vlastitu odgovornost.

Turistička agencija Makarska Holidayhome vam može ponuditi smještaj u kvalitetnim moderno opremljenim apartmanima, kao i u villama s bazenom na području Makarske Rivijere. Obratite nam se s povjerenjem!

 

Nema komentara:

Objavi komentar